ISPITIVANJE ELEKTRICNIH MASINA PDF

Home · – M. Petrović – Ispitivanje Električnih Mašina. – M. Petrović – Ispitivanje Električnih Mašina. July 14, | Author: Aleksandar Kostadinović. Osnovni proizvod je balans mašina raznih namena i veličina. Ostala oprema koju S.Z.R. “RAKIC” proizvodi ima namenu da olakša servisiranje električnih motora. Koristi sa za ispitivanje rotora/statora, merenje i rezanje izolacije, upravljanje. električnih mašina, regulacije i automatskog upravljanja,. ATB SEVER može da održavanja, ispitivanja izolacionog sistema, godišnji i generalni remonti.

Author: Zululkree Mell
Country: Uganda
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 11 October 2012
Pages: 420
PDF File Size: 2.24 Mb
ePub File Size: 20.49 Mb
ISBN: 515-9-48408-472-2
Downloads: 77012
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Moll

Evo jos servisnih upustava za svaki elektricnih uredjaj svih proizvodjaca placa se. Dali neko zna gde je moguce naci scheme ves masina na internetu. Vaillant GmbH – sinonim za grejanje od A ponavljam da neki put odradi program kompletno dobro. Radio elektronika i tehnika Elektronika:: Novi Sad, Srbija Interesujte se Mapa. Uvoznik i distributer za Srbiju: Ako Vam je potrebna snaga Ne bi bilo lose kada bi i ostali clanovi Es stavili adrese na kojima su nasli seme ves ili sudo masina.

Proizvodnja selotejpa i samolepljivih trake svih dimenzija. SuboticaSrbija Interesujte se Mapa.

Administracija i razvoj – EM tim. Android GSM – telefoni:: Sada masina radi,donekle, ali otpornik na modulu se jako greje.

Tema ce se periodicno cistiti od komentara. Pa velika je mogucnost da ce ti ista masina ili neki slican model doci na servisiranje ili da ce neki od tvojih kolega u mazina drugom servisu dobiti tu masinu na servisiranje pa onda precrtaj semu i zapisi koji su sve elementi upotrebljeni i nakon toga nacrtaj elektricnu semu.

  AADHYA PAATAM AANTIYIL NINNU PDF

Pap Pal 17 SuboticaSrbija Tel.: Jeste da nije Indesit, ali mozda valjadne za drugi put http: Slobodnog kapaciteta imamo upravo na ovim poslovima.

OG4IEM – Testing of Electrical Machines

Ako se clanovi ES foruma slazu mozemo ovde prikaciti skenirane seme kojih nema u spisku sema na gornja dva navedena sajta. Ukoliko imate semu pozeljno je da idete na opciju “upload uz poruku” i postavite je direktno na forum. Imam ves masinu indesit wg kvar jo je bio na modulu, taj kvar sam otklonio tako sto sam zamenio triak na njemu istim.

To bi svima nama pomoglo. Agregati distribucija pumpi motorne pumpe potisna pumpa prodaja pumpi prodaja pumpi za vodu pumpa pumpa za vodu pumpe pumpe za otpadne vode Pumpe za vodu trgovina pumpama utopne pumpe.

Seme ves i sudo masina. The outcome Theoretical knowledge and practical skills through laboratory tests for the preparation, organization and performance testing of electrical machines and transformers in the factory or on site in order to determine or verify their characteristics, detect of defects and selection of optimal usage, or repairs.

Imamo saradnju sa inostranim firmama u vidu doradnih poslova, gde nam inopartner dostavlja komponente za namotavanjne.

Acquiring a basic knowledge of the methodology, testing techniques and specific tests of electrical machines and transformers. Ispitivsnje ako se iole razumes u elektroniku, a vidim da si serviser, nije problem da za nekih pola sata sam skines i nacrtas montaznu semu a posle od nje da nacrtas i elektricnu semu i onda ces imati semu za stalno.

  LIBROS DE ECOTECNIAS PDF

Ogrev Oprema za termoel Knjiga se zove ,ves masine, ima da se kupi ili samo iskopira u prodavnici delova za iste, ul.

PUMPE – dubinske – centrifugalne 1. Po mogucnosti Indesit masina ali moze i ostalih.

Ves Masina Elin sls 60 zt Selection of testing equipment. Other user manuals rgdrajko.

U svom proizvodnom programu koristi sve energente: Konstrukcija uz uslove prema ISO ne zahteva uzemljenje. To donekle znaci da nekad nece, napuni vodu, i stane a motor ni da drcne, kao da hoce da krene pa nista i tako do kraja.

Korisnici aktivni u poslednjih 10 minuta.

Pored toga, mogu se ispitivaanje za neagresivne fluide organska jedinjena, vodu i sl. Nove seme za ves i sudo masine: Privatna radnja pod nazivom “EIM” je osnovana Handbook of transducers, Prentice Hall Original title.

Kosmos a.d. Banja Luka | a.d. za proizvodnju, remont i trgovinu

Ako masins molim vas posaljite mi,ili mi recite gde mogu da nadjem! U ovoj temi trazimo i postavljamo seme za ves masine.

Odgovor na temu test Branislav B. Sta pokriva ta knjiga od gradiva koje nama treba? Login Registracija Zaboravili ste password?